Farmàcia Pasteur

Des del seu origen, Farmàcia Pasteur té una vocació de servei i responsabilitat envers als seus clients, amb l’objectiu d’ajudar a millorar la seva qualitat de vida.

Ens caracteritzem per tenir un ampli ventall de productes especialitzats per ajudar als clients a combatre la seva malaltia i també, una extensa gama de productes naturals de totes les marques del mercat destinats a millorar la qualitat de vida.

Òptica Pasteur

Ens caracteritzem per poder oferir les marques més prestigioses en montures i ulleres de sol, i per tenir les últimes tecnologies en audífons i contactologia.

Tenim un equip de professionals especialitzats en cada àrea que cuiden i mimen, d’una manera molt personal, la salut visual i auditiva de cada client, i amb les útimes tecnologies en fabricació i muntatge, oferim el servei més ràpid, eficaç i personalitat.

Laboratori Pasteur

El laboratori Pasteur ha desenvolupat la seva activitat durant més de 30 anys amb l’objectiu de no convertir-se en una simple “fàbrica de resultats”. El seu objectiu és acompanyar al client i al metge en la interpretació acurada dels resultats.

En els darrers anys s’ha consolidat un equip que ha anat treballant i millorant contínuament la feina que realitzen en la seu central i en els punts externs d’extracció i recollida de mostres clíniques.

Col·legi Internacional del Pirineu

El col•legi del Pirineu és un centre d’ensenyança espanyola mixte, independent, homologat pel Ministeri d’Educació i Ciència d’Espanya que imparteix tots els nivells educacionals: maternal, educació infantil, educació primària, educació secundària i batxillerat.

El col•legi imparteix ensenyança bilingüe espanyol-anglès a infantil, primària i primer cicle d’educació secundària. En el segon cicle de secundària i batxillerat, s’imparteixen anglès, francès i català segons nivells adequats a les necessitats de l’alumne.